NY DOJO KLART!

Hej, som ni alla vet sades all verksamhet i vår lokal upp från 31/3.

Vi har ägnat senaste 5-6 månaderna åt att leta ny lokal inom östra Södermalm, Sickla och Hammarby Sjöstad. Målet har varit att antingen hitta ny egen dojo eller en bra lokal med annan verksamhet att hyra in oss i. Vi har tittat på många men kostnaden har varit för hög, snittet långt mer än dubbelt mot idag. Alternativet har varit att hyra in oss i en skolas gympasal.

Här fick vi veta om en danslokal på skolan Åsö Campus som stod oanvänd. Lokalen ligger rakt under skolans stora idrottshall och storleksmässigt är den perfekt, något större än dagens dojo. En del av en vägg är dessutom med speglar och det finns bra omklädningsrum. Enda nackdelen är att takhöjden inte tillåter stående iaido och viss kobudo men det tittar vi på att få till i idrottshallen ovanför.

Skolan ligger i korsningen Götgatan / Blekingegatan precis bredvid Skanstulls T-banas norra uppgång, mittemot Skrapan.

Vi har fått alla tider vi vill ha och blir de enda som hyr in sig. Schemat blir alltså detsamma som idag!

Vi kommer att kunna förvara all vår utrustning i ett förvaringsutrymme i anslutning till dojon och tittar på om något av de större rummen i närheten skulle kunna användas som klubblokal.

Flytten sker sista helgen i mars och träningen i nya dojon startar måndag 30/3. Den lördagen och söndagen 28-29/3 får alla gärna vara med och hjälpa till att bära och fixa. Vi kommer att hyra en liten flyttbil för detta. Vi behöver vara ganska många, det är alltid mer än vad man tror som skall fixas och tas ner och sättas upp. Exakta tider återkommer vi med.