Osu! Vår termingen slutar med gradering den 8 Juni

Vi lämnar härmed hålltider för terminsslutet.

Gradering barn kl 10:00

Gradering vuxna kl 13:30

Graderingsbeviset i sig är en värdehandling som visar att du klarat av en viss grad. Dessutom har vi (liksom de allra flesta klubbar internationellt) infört ett Budopass. För varje gradering eller läger som du medverkat i, skrivs detta in och vidimeras av Hanshi. Budopasset är ett bevis att ta med sig vart, eller när, du än tränar runt om i världen.

 

Vi har infört detta lite löpande och de flesta högre graderade har idag Budopass. Från och med den här graderingen är det krav att alla som graderar till kyu-grad (alltså inte första mon-graderingen) skall skaffa Budopass.

 

För detta behövs ett foto i ”passformat” och innebär en engångskostnad på 300:- för själva passet. Hinner ni inte ordna med själva fotot tills graderingen så löser vi det sen vid första Ky Buon helgen i höst, men själva passet får ni med vid graderingen.

 

Vi vill påminna om att terminsavgiften måste vara erlagd för att man ska få gradera. Om du är osäker på om du betalt kan du kontakta vår kassör via ebrev -> erik.borg.66@gmail.com

 

Efter den 8 Juni kommer det förekomma en viss träning. Vi kommer därför att lägga ut information om Sommarlovsträning här på FB så håll utkik om du hittar tid som passar dig!

 

Höstterminen 2019 kör igång den 26 augusti

 

Väl mött

 

Styrelsen

 

OBS graderingsavgifter tillkommer

1:a graderingen (9 mon) –> 150 kr

Övriga graderingar –> 300 kr

Kontant betalning på plats.