Osu!
Helgen 1-2/12 är det vårt årliga Vinterläger och vi uppmanar all medlemmar att komma med. Tränande från Wakajishi och våra systerklubbar inom Kunibakai träffas och tränar karate, kobudo och goshindo och de som skall gradera till bruna eller svarta bälten får en chans på Lördagskvällen.
Det är ett bra tillfälle att få en hel träningshelg, träffas och umgås med sina klubbkamrater både i dojon och sen utanför med gemensam middag om man så känner. Många bor på de två vandrarhem som vi förbokat men det finns fler hotell och vandrarhem, eller så kan man övernatta i dojon (en större gympahall) för en väldigt låg kostnad. Det är allt från nybörjare till erfarna, från mindre barn till gamla. Alla är välkomna!
Vi är många som tar bil till Degerfors och vi försöker alltid hjälpas åt att fylla upp platserna. Man kan även ta tåget till Degerfors och här brukar vi hjälpas åt att skjutsa till träningen.

Om du har funderingar på någonting kring lägret så prata med någon av oss tränare eller styrelsen så hjälper vi till. Svara endast på detta email.

Anmäla er så fort som möjligt via följande webformulär:  https://goo.gl/forms/BTHm2ioALPTSFEy33

Mer information om kostnad finns i bifogad PDF. Vinterlä_ger 2018, svensk